duminică, 24 ianuarie 2010

La Zapada in Padure

     Bucurosi de zapada de afara si de frigul patrunzator dau tonu unei iesiri la padurea din zona unde locuiesc. Am reusit sa mai adun trei amici Silviu, Cristi si Cosmin, niste baieti vrednici si foarte apreciati pentru ceea ce fac si pentru spiritul lor aventurier. Ahhhhh si cainele lui Silviu, Sonny, ne-a mai insotit pentru a ne apara de salbaticiuni.




     Undeva in dreapta de tot locuiesc.




     Dupa jumatate de ora de mers pe liziera ne hotaram sa o luam prin padure sa mai scurtam din drum. Si incep sa sune telefoanele, mai ales a lui Cristi care e un mare om de afaceri si nu se poate dezlipi de telefon nici cand iesim in natura, asta pentru a nu pierde vreo comanda importanta. Nu pot sa spun ce fel de afaceri face, da pot sa spun ca a fost la "Arena Leilor".





     Yup, el este Cristi.




     La un moment dat unu din noi vine cu ideea sa ramanem in padure sa facem focul, a fost de ajuns sa vina unu cu ideea si ne-am si apucat de curat locul pentru caldurica. Ca de obicei, unu lucreaza restu cu sfaturi.




     Verific daca este in regula locul si dau ok-ul. Parca m-ar fi ascultat cineva.




     Sonny este in modul de alerta.



     Cristi cu Silviu se apuca de aprins focu, care porneste neasteptat de rapid. De fapt nu este primul lor foc.


     Multa fumaraie, am avut noroc cu hotii de lemne care isi taie crengi si le lasa la uscat in padure, ca altfel ne-am fi chinuit unpic.


     -10 grade Celsius.


     Mesteresc o banca sa nu ne ia frigu stand pe jos.





     Cam asta a iesit, acuma putem sa discutam linistiti despre greutatea lui Cristi, el tot sustine ca nu are 90 Kg, da va spun eu ca este imposibil sa nu aibe mai mult la cat mananca.
     Ma hotarasc sa fac un ceai, ca am vazut ca nu ajungem nicaieri cu discutia.


     Clasic: Apa, Menta, Lamaie si Miere


     Si parca merge si un carnacior, sa mai prindem forta.


     Carnati de casa, trandafir si drebetin



     A fost o iesire interesanta, am hotarat sa nu il mai chemam pe Cristi cu noi, pentru ca ne-a mancat jumatate de paine si nu i-a ajuns nici carnatii lui si a mai cerut si de la noi motivand ca el ne da slanina.
     Cu ocazia acestei iesiri am mai planuit inca una in care sa stam peste noapte si sa dormim afara, iesirea urmand sa o facem pana nu trec frigurile astea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu